Modele flokesh me kacurrela

– Asnjëherë NUK e di ndjesinë se si është TI drejte flokët Brenda një Ore – Zakonisht femrat me flokë të drejta, vazhdimisht u thonë që kanë dëshirë TI kenë flokët me dredha. (ATA janě gabim) Flokë të ngjashme me ATO të rrumbullakëta, të përmendura më sipër, por JO Deri të Qafa, Pak më të gjata. Flokët e shtrira dhe të Prera drejt janě Gjithashtu një Model in këtë vit. Ndani një pjesë të balukeve në mes, ndërsa pjesën tjetër gufojeni shumë e më pas Kapini Bisht. Të ndara dhe delikate. Ndoshta NUK ka PSE të Kesh cullufe kaçurrelash përpara fytyrës, Mund TI lësh të qëndrojnë në mënyrë natyrale Krah faqeve. Por një metodë e thjeshtë na tregohet në këtë Video. Pasi të Lani flokët, krihini ATO të lagura dhe lyejini me xhel ose KREM për stilim flokësh Duke i masazhuar me dorë. Një baluke më e gjatë se Balli, e ndarë dhe që BIE MBI fytyrë do të theksojë më shumë tiparet tuaja. – Kur Jeni në Kinema Duke shikuar ndonjë film, ATA pas Juve NUK Mund të Shohin Asgjë Nëse dëshironi të mbeteni besnike e modës së viteve 90, mbani flokët e gjatë dhe krijoni DISA onde Vetëm nga majat. Fonds më në! Kjo është një shkrirje si pastelë, Ku të gjitha Brunet Mund ta gjejnë veten.

Për flokë me shkëlqim, Mund t`i lyeni në një ngjyrë të errët, të ngjashme me kafen dhe patëllxhanin. Flokët e çrregullt janě një Trend për stinën pranverë-verë. Onde, kaçurrela, rricat janě DISA forma që Ju duhet t`i bëni në këtë stinë për të qenë më`in`. Flokët kaçurrel janě particulier të vështirë për t`u trajtuar, sepse nga Natyra janě më delikatë se flokët e drejtë. Duhet të keni parasysh shumë gjëra nëse dëshironi të keni flokë të bukur, dhe me onde natyrale. 4. Flokë kaçurrela të shkallëzuar. Baluke me onde propozuar nga Fendi. KY modèle rikthehet sëirish në modë, por bëjeni topuzin tuaj më të vogël, Duke lënë një pjesë të flokut të pakapur. Këtë pjesë bashkojani topuzit Duke bërë një gërshetë, APO diçka që të duket ndryshe nga pjesa tjetër. STILI Kazual, është Stili që i Lejon kaçurrelit të bjerë natyrshëm MBI supe.

Është e Sigurt që nëse është floku YT natyral i lënë në mënyrë natyrale atëherë do e keni më të lehtë të dukeni bukur dhe të tregoni Fiks moshën tuaj.